Ацид Ацтиватед Блеацхинг Еартх

Бељење земље може избјегавати уље као што су јестива уља: кокосово уље, маслиново уље, уље соје, уље од кикирикија,

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Кисела земља која се активира киселином назива се и активирана пуна земља, активирана глине.

Кисела земља која је активирана киселином је глине у праху која се издваја са бентонитом, што може да избије уља за јело и индустријска уља без хемијског третмана.


Шта је Активирано Бељење Земље?

Активирана Блеацхинг Земља је минерална глина, направљена од бентонитног материјала. Након киселине са Х2С04 активирана белилна земља има јаку способност апсорпције и деколуцију. Може уклонити и апсорбовати нечистоћу и учинити сирово уље и искоришћено уље чистом бојом.

b.jpgа.јпг


Спецификације:


блоб.пнг


Која уља могу бити избељана?


- Бељење Уља за јело: уље од соје, кукурузно уље, палмино уље, кокосово уље, сунцокретово уље, уље од кикирикија, уље од памука, маслиново уље, уље од пиринчаних отвора, рицинусово уље, ланено уље, тунгово уље,

- Бељење уља Индустријска уља: бијело уље, парафински восак, кориштено уље уља, кориштено моторно уље, кориштено моторно уље, дизелско уље итд.


Ево повратних информација наших купаца користећи нашу белачеву земљу:


блоб.пнг


Ако вам је потребно више детаља, плс кликните на "Контактирајте нас" на нашој веб страници или на десној страни путем онлине контактирања.


Остали производи: бентонитна глина, бентонитна мачка, десикант.


Hot Tags: киселина активирана бељење земље, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цијена, купити, расути, прилагођени, на лагеру, слободан узорак

Istraga

Srodni proizvodi