Ацтиватед Блеацхинг Еартх Супплиерс

Активирана белилна земља је гума у праху, направљена од бентонитног материјала, такође названа активирана глине, активирана пуна земља је фин, лаган прах боје са врло порозном унутрашњом структуром и бројем киселих локација на његовој површини. Углавном се користи за прераду биљних уља и минералних уља, ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Активирана белилна земља је гума у праху, направљена од бентонитног материјала, такође названа активирана глине, активирана пуна земља је фин, лаган прах боје са врло порозном унутрашњом структуром и бројем киселих локација на његовој површини. Углавном се користи за пречишћавање биљних уља и минералних уља, и очврснутих масти и ектова, и добро погодне за уклањање поларних једињења као што су хлорофил, каротиноиди, фосфолипиди, пероксиди, нечистоће и сл. Путем хемисорције / физичке адсорпције и киселинске катализе.

Оцена: БЕСТ

А-ХХ-1А

Тест

Способност деколирања

Мин.95.00

98.60%

Степен активности
(Х + м.мол / кг)

Мин.180.00

196.36

Слободна киселина (Х2СО4)

Мак.0.25

0.15%

Влага

Мак.10.00

8,25%

Величина честица (200 месх)

Мин.95.00

97.50%

Стопа филтрације
(мл / мента)

Мин.10.00

15.73

Насипна густина (г / мл)

0.70-1.10

0.78

задржавање уља

Мак.4.00

3.56%

Активност бељења
Тешко избељиво уље, са познатим ффа и бојом, третира се различитим дозама Рефоил Земље под стандардним вакуумом, температуром, временом контакта и мешањем. Боје се мјере у Ловибонд Тинтометру и резултати се упоређују са стандардним резултатима земљишта.


Ацидиц проперти
Мерење садржаја остатка слободне киселине, као и пХ вредности воденог раствора који се филтрира из Блеацхинг Еартх су рутински тест са методом титрације, као и пХ метар и строги стандарди се одржавају за исто.


Садржај воде
Садржај влаге мери се у стандардној лабораторијској сушној комори, као и Карл-Фисхер титрацијама.


Расподела величине честица
Проверава се на стандардним сито пажљивим филтрирањем ваздушног тока као и на анализатору величине честица.


Имовина филтрације
Имамо стандардни, исцрпни, тестни метод за одређивање карактеристика филтрирања наше беље земље. Ми филтрирамо уље под стандардним условима температуре и разлике притиска у односу на погон уљане мокре филтра. Чврсти стандарди се прате и одржавају како би се осигурала брза брзина филтрације Рефоил Земље.


Уље за задржавање

Ово је додатни тест изведен заједно са тестом филтрације. Зависи од активације и величине честица од Бељења Земље и одржава се на минималним нивоима


 • Користи се за деколирање, пречишћавање и пречишћавање индустријског уља, као што су уље за подмазивање, дизелско уље, парафински восак, бензин, маст, керозин, бијело уље, вина, итд.

 • Користи се за рециклажу и регенерацију индустријског отпадног уља, као што су машинско уље, уље за мазиво, искоришћено моторно уље итд.

 • Декорација и пречишћавање јестивих животињских и биљних уља као што су памучно уље, сојино уље, сунцокретово уље, репично уље, горчично уље, уље кикирикија, кокосово уље, кукурузно уље, маслиново уље, уље Рицебран, палмово уље, уље Палм-кернела, , Уље из кастарског уља, Јајоба и Цанола.

 • Дезолација и рафинирање парафинског воска, сапуна.

 • Одвајање олефина у арену и алкену, нафтна схизолиза, полимеризација и катализа олефина.

 • Пакирано у врећици од 25кг са пп линијом

 • 880багс / 23мт у 1 к 20фт.цонтаинер

 • Пакирано у торбици од 25.00кгс са пе линер

 • 800багс (20мт) у 1 к 20фт.цонтаинер

 • Пакирано у 1000кг јумбо пп торбу са пе линер (2багс на палети)

 • 20багс (20мт) у 1 к 20фт.цонтаинер

Пример: О узорку, драго нам је да вам пошаљемо за тестирање, узорак је бесплатан за вас, али морате платити за курир цост.плеасе бити осигурани, ова уплата ће вам бити рефундирана када сарађујемо. Ако је у реду, молим вас, молим вас реците ми своју адресу и ТЕЛ.

МОК: Наша минимална наруџба је 1 * 20 контејнера, око 23 тоне.

Вријеме испоруке : Уопштено, потребно је 7 до 15 дана након пријема аванса. Специфично време испоруке зависи од ставки и количине вашег налога.Hot Tags: активирани добављачи за избјељивање земље, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цијена, куповина, расути, прилагођени, на лагеру, бесплатни узорак

Istraga

Srodni proizvodi