Блеацхинг Цлаи

Блеацхинг Цлаи

Активирана белилна земља је гума у праху, направљена од бентонитног материјала, такође названа активирана глине, активирана пуна земља је фин, лаган прах боје са врло порозном унутрашњом структуром и бројем киселих локација на његовој површини. Углавном се користи за прераду биљних уља и минералних уља, ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Активирана Блеацхинг Еартх

позната под називом Активирана глине, је глине (углавном) бентонита као сировине, неорганске киселине или соли или других третмана, а затим кроз испирање воде, сув сорбент, изглед је бел прах, без мириса, без укуса, нетоксичан, јака адсорпција, може адсорпционисати обојени материјал, органски материјал. Активно бељење Земља је нерастворна у води, органским растварачима и разним уљима, готово потпуно растворљива у топлој каучој соде и хлороводоничне киселине, релативне густине 2,3 до 2,5. Изузетно мала експанзија у води и уља.


Адсорбент

Производи за обојено средство за обогаћивање уља за прехрамбену масу се широко примењују у свим врстама биљних уља, животињског уља и деколоризације минералних уља, као што су уље сојиних уља, уље уљане репице, уље кикирикија, уље од памука, сунцокретово уље, палмово уље, кокосово уље, уље, уље од кукурузног клица и фино млијечено уље, сусамово уље, тунгово уље, уље шафрана, итд.


Апликација

1. Дезолоризација, пречишћавање и пречишћавање индустријског уља као што су уље за подмазивање, дизелско уље, парафински восак, бензин, маст, керозин, бијело уље итд.
2. Рециклажа и регенерација индустријског отпадног уља, као што су машинско уље, уље за подмазивање, искоришћено моторно уље, дизелско уље, бензин, итд.
3. Дезобарисање јестивих животињских и биљних уља као што је уље од памучног семена, уље од сојиних уља, сунцокретово уље, уље од семенског уља, горчично уље, уље од кикирикија, кокосово уље, уље од кукуруза, маслиново уље, уље од пиринчаних уља, палмово уље, уље Палм-кернела уље, уље од рицинус, Јајоба и Цанола.
4. Деколоризација и пречишћавање смоле и натрума.
5. Деколоризација и рафинирање полиетра.
6. Деколоризација и одвајање олефина у арену и алкену, нафтна шизолиза, полимеризација и катализа олефина.


Спецификације:

Пролаз величине честица (75μм)%

98

деколарећи ефикасност%

98

слободна киселина (мјерена у Х2СО4)%

0.11

Мо истура%

8.1

Пх (5% чврстих материја)

5.8

Самоусисна густина (гр / лт)

650

време филтрације (мл / мин)

4.2

Површина (м² / г)

172

Боја

Греи

Тежак метал (Пб) мг / кг

40

(АС) мг / кг

3

  • Пакирано у врећици од 25кг са пп линијом

  • 880багс / 23мт у 1 к 20фт.цонтаинер

  • Пакирано у торбици од 25.00кгс са пе линер

  • 800багс (20мт) у 1 к 20фт.цонтаинер

  • Пакирано у 1000кг јумбо пп торбу са пе линер (2багс на палети)

  • 20багс (20мт) у 1 к 20фт.цонтаинерHot Tags: Кина за избељивање, произвођачи, добављачи, фабрика, цијена, куповина, расути, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак

Istraga

Srodni proizvodi