Шта је бентонитна глина

шта је бентонитна глина? Бентонитна глина је углавном угрожена негативним јонима. Токсини и тешки метали у телу су направљени од позитивних јона. Бентонитна глина делује као магнет који се везује за токсине и помаже у уклањању из тела. Постоје две главне врсте бентонитне глине: 1. Натријум ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

шта је бентонитна глина?

Бентонитна глина је углавном угрожена негативним јонима. Токсини и тешки метали у телу су направљени од позитивних јона. Бентонитна глина делује као магнет који се везује за токсине и помаже у уклањању из тела.

Постоје главне врсте бентонитне глине:

1. Натријум-бентонит , када се активира водом, може доћи до шест пута више   величине и има електромагнетна својства. То га чини веома апсорпционим и корисним   извлачење токсина.

2. Честице калцијум бентонита су мања у поређењу са натријум-бентонитом, што га чини више   ефикасан за реминерализацију него што извлачи токсине из коже. Ове мале честице могу пролазити кроз зид дебелог црева у крвоток где се ослободи   токсини и оставља минерале иза.

Бентонитна глина је могуће мешати и натријум и калцијум.

ц.јпг

Бентонит се назива и активирана глина, активирана белилна земља или потпуна земља. Развој употребе бентонита у Кини има дугу историју, изворно као детерџент. (Ренсхоу подручје у Сицхуану стотинама година постоје отворене копове, мјештани називају бентонитно тло).


Стварно се користи, али само стотину година историје. Најраније откриће у Сједињеним Државама било је то што су у палео-формацији Виоминга постојала жућкасто-зелена глина која је проширена у пасту када се додају у воду. Касније, глина се обично назива бентонитом.


Заправо, главни минерални састав бентонита је монтморилонит, садржај од 85-90%, одређена својства бентонита одређује и монтморилонит.


Монтмориллоните могу бити различите боје као што су жуто-зелена, жуто-бела, сива, бела и тако даље. Може да постане густа блока, али и за слободну земљу, прљајући прстом када постоји осећај клизавог, обимног малог запремине воде који се отвара неколико пута до 20-30 пута, суспендован је у води, вода је била мало паста. Природа монтморилонита везана је за његов хемијски састав и унутрашњу структуру.


Употреба:

1. Бентонит за бушење блата:

Б ентонит је главни материјал за припрему густине. Има ефекат заштитног бочног сидра, растресивача за узврат, хлађења и подмазивања бита.  

2. Ливница бентонит:

Бентонит се користи у агломеранту, а литијум бентонит се користи у брзо сушењу.

3. Бентонит хране за животиње:

Бентонит се може користити као додатак сточној храни јер садржи мноштво микроелемената као што су Фе, Цу, Зн и Мн и то је нетоксичан и фини прах.

4. Бентонит гнојива:

Може побољшати ефекат ђубрива и побољшати тло.


Паковање:

Паковање од 25кг, 1000кг, торба од 1200кг или као ваш захтев.

Коришћена унутрашња амбалажа за заштиту производа.
Ажурирање паковања, заштита и улепшавање наших производа на најбољи начин.


201801101647083626986.јпг201801101645555796508.јпг


 


Hot Tags: шта је бентонитна глина, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, цијена, куповина, расути, прилагођени, на лагеру, бесплатни узорак

Istraga

Srodni proizvodi